Vi designer hjemmesider

Hjemmesider er vigtige !

• Funktion
• Design
• Indhold
• Målgruppe

4 meget vigtige elementer som bør vægtes korrekt, når hjemmesider designes. Dette lyder måske som en selvfølgelighed, men alligevel er det forbavsende få hjemmesider-designere som mestrer kunsten.

Ofte ser man at kun designet har været prioriteret, andre gange har man fokuseret på indholdet, og totalt ignoreret vigtigheden af det gode design.

Hos SystemHouse gør vi meget ud af finde den optimale balance - stedet hvor de enkle og mest elegante løsninger ofte finder deres udspring.

Funktionalitet er ikke det vigtigste - en funktionel hjemmeside med en grim snitflade virker uprofessionel på de fleste.

Design er ikke det vigtigste - en flot hjemmeside som ikke er logisk og nem at bruge, skaber hurtigt irritation hos brugerne.

Indhold er ikke det vigtigste - uden en logisk opbygning og et godt design mister indholdet betydning.


Hvad som er vigtigt, er at disse forskellige elementer er fornuftigt afstemt og at hjemmesiden tilbyder brugerne en nem og logisk adgang til informationer på siden. Alt dette samtidigt med at det grafiske design rammer målgruppen.

Hjemmesider set på nettet

grim-hjemmeside-2
grim-hjemmeside-3
grim-hjemmeside-4
grim_hjemmeside-1

Så galt kan det gå


Hjemmesider Til smartphones Dynamiske hjemmesider
monitor-2 smartphones-1iPhone-animated  database-1

Vores løsninger er typisk meget fleksible og funktionelle med et rigtig godt design, og vi lægger vægt på at det skal være nemt for kunden, selv at rette i hjemmesidens indhold, opdatere nyheder på siden etc.

Med vores løsninger, kan man nemt få tilføjet elementer på hjemmesiden som f.eks.: kalendre forbundet til Outlook eller Thunderbird, afstemningsmoduler, vare- og produktkataloger, dynamisk integration af eksterne data, etc. etc.

Prismæssigt er vores løsninger meget konkurrencedygtige,  så ring til os og lad os få en dialog i gang.

SystemHouse arbejder også en hel del med hjemmesider tilpasset smartphones.

Denne type hjemmeside fungerer næsten som apps og stiller helt specielle krav til design, indhold og funktionalitet. Og gøres tingene rigtigt, kan en sådan hjemmeside være et utroligt stærkt værktøj som giver adgang til helt nye muligheder.

Specielt har mange virksomheder begyndt at bruge dette til egne medarbejdere, tit med dynamiske data som trækkes direkte fra eksterne kilder. At arbejde med smartphones, er en disciplin vi i SystemHouse har stor erfaring med.

Når man går fra en hjemmesideløsning, hvor oplysninger på siden opdateres manuelt, til en løsning hvor data automatisk hentes fra eksterne kilder, opdager de fleste virksomheder som regel hurtigt helt nye måder at bruge hjemmesiden på.

For mange kommer det som en overraskelse hvor stor en forskel det i virkeligheden gør, uanset man tidligere har været rigtig gode til at holde hjemmesiden up-to-date.

Har man først prøvet løsninger med dynamisk opdaterede elementer på hjemmesiden, går man stort set aldrig tilbage den "gamle" måde at gøre tingene på.