Persondatapolitik

Vi behandler dine persondata med største fortrolighed

For at du kan indgå en aftale med os, registrere vi følgende personlige oplysninger

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • cvr.nr.
  • Faktureringsoplysninger - evt. EAN-nummer

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varer og ydelser til dig.

Personoplysningerne registreres hos SystemHouse og opbevares indtil du måtte anmode om at få disse slettet. Send en mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.,">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - eller ring - så redigere/slette vi dine oplysninger.

Når der indsamles personoplysninger, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

De nævnte oplysninger opbevares eller transmitteres krypteret. (Betaler du med kreditkort transmitteres kortoplysninger krypteret).

 

Brug af personoplysninger

Dine personoplysninger videregives aldrig til tredje part, medmindre at du selv udtrykkeligt har samtykket hertil.

Oplysninger afgivet til SystemHouse videregives ikke, og vi registrerer ingen yderligere personfølsomme oplysninger. 

Som registreret kunde hos SystemHouse har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.


Trafikstatistik på hjemmesiden
Vi bruger ikke Google Analytics, eller andre værktøjer til at trække statistikker fra websitet.

 

Nyheder

Der er pt. ingen nyheder.